Kurser mm.

Stilhedens potentiale


Via samtale, stilhedsøvelser og en let berøring er der i dette kursus mulighed for at lære, hvordan mødet mellem mennesker kan intensiveret og forfines - både privat og professionelt. I stilhedens dynamiske potentiale skabes en syntese af hovedets, håndens og hjertets arbejde. Du tilegner dig en enkel og brugbar metode til fornyet indsigt og forvandling for både dig selv og andre.


Ring eller skriv for yderligere information.Empativitale fællesskaber


Begrebet empativital er sammensat af ordene "empati" og "vital". Via en empatisk tilgang i mødet med et andet menneske kan vitaliteten og livskraften frisættes. Omvendt kan det vitale element, sådan som vi møder det i bl.a. naturen og i entusiasmen, vække vores interesse for omverdenen og åbne for det empatiske møde via livskraften. I takt med, at mennesket føler sig mødt i sit udviklingspotentiale både personligt og professionelt, øges dets muligheder for at udvise nærvær og engagement i egen tilværelse og i fællesskabet.

 

Kurser og foredrag omkring opbygning af empativitale fællesskaber og ledelse udbyder jeg i samarbejde med konsulent Thomas Røpke Christensen, som du kan læse mere om her